Pracovní místo zřízené především pro osoby se zdravotním postižením (OZP)
Do našeho kolektivu hledáme kolegyni či kolegu na pozici zástupce šéfkuchaře ve velkokapacitní kuchyni.
Náplň práce:
Budete se podílet, nejen na běžném chodu kuchyně, hlídání ekonomiky, ale i na tvorbě jídelního lístku a celého konceptu restaurace. Základní pracovní doba 5.00 - 13.30 hodin. Kromě výroby obědů se také věnujeme cateringu, i tomu externímu. Pozice je vhodná nejen pro zkušené, ale i pro mladé, kteří mají nápady a chtějí se seberealizovat.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
Požadujeme minimálně vyučení v oboru a minimálně 2 roky praxe.
Výhodou bude, pokud budete umět
Vedení týmu, dodržování HACCP, znalost hygienických norem, zkušenosti s přípravou různých typů pohoštění (rauty, slavnostní večeře, catering) atd.
Požadujeme:
- výuční list v gastronomii, schopnost pracovat samostatně
- pracovitost a pečlivost, manuální zručnost
- pracovní místo určené pro osoby OZP (potvrzení o OZP)
- možnost zkráceného pracovního úvazku (min. 30 hodin týdně)
Osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě.
Kontakt: Kamila Urbánková, ředitelka organizace, mobil 725 755 069, email: kamila.urbankova@universium.cz